Uitwedstrijden

Beste Sportkringers en sympathisanten van “De Klaasjes”

Het seizoen 2020-2021 is niet afgelopen zoals iedereen van ons had gedacht of gehoopt. Corona heeft nog steeds een impact  op het dagelijkse leven, maar gelukkig is de voetbalcompetitie 2020-2021 gestart.

Onze club SKN Sint-Niklaas is overgenomen en een nieuwe vzw is ontstaan. De ploeg is versterkt uit de transferperiode gekomen, laat ons hopen dat deze nieuwe wind voor een rustig goed meedraaiende ploeg in de middenmoot kan zorgen.

Ook bij de supportersclub zijn er wijzigingen in de raad van bestuur, enkele bestuursleden (met dank voor hun inzet in de afgelopen jaren) stopten en worden vervangen door 2 nieuwe bestuursleden.

Onze supportersbus is verkocht, het was niet opportuun om een bus die plaats biedt aan 55 personen nog te laten uitrijden met 10 supporters. De laatste drie seizoenen was er te weinig interesse van de supporters om onze ploeg op verplaatsing aan te moedigen. Dit betekent echter niet dat er in de toekomst geen verplaatsingen meer zullen georganiseert worden. Een denkpiste is om supporters die met eigenwagen rijden, en leden van de supportersclub meenemen een gratis inkomticket aan te bieden.Wij sluiten ook niet uit als er veel  leden een verplaatsing willen doen, we eventueel een minibusje kunnen inzetten.De mogelijkheid om dit te doen wordt nog verder onderzocht en uitgewerkt.

De jaarlijkse eetfestijnen kunnen weer op de club plaatsvinden !!!

De wekelijkse wonderdagen zijn weer van start gegaan begin september met Karin en Filip als koks

Naar jaarlijkse gewoonte biedt de supportersclub De Klaasjes bij deze lidkaarten en steunkaarten aan voor het nieuwe seizoen.

Men kan een steunkaart aankopen voor de prijs van 15€, een erelidkaart kost 30€.

De mensen die voor 01-11-2021 een kaart aankjopen maken kans om een ballonvaart te winnen, geschonken door Purple-Rose-Ballooning team met als piloot Dirk Van Avermaet. De trekking hiervan zal gebeuren op 02-11-2021 en de winnaar zal bekend gemaakt worden op de site van de Klaasjes!

Wij hopen steeds op een grote interesse van jullie zodat we zowel thuis als op verplaatsing voor de nodige steun/ambiance kunnen zorgrn en zo onze ploieg naar de overwinning stuwen!!!!

Het bedrag van de gekozen optie vragen wij om te storten op rekening nr: BE15 7310 1157 7630 van de supportersclub De Klaasjes. Gelieve zeker in de rubriek mededeling uw NAAM + Adres te vermelden, zodat wij de lidkaarten en steunkaarten aan jullie kunnen bezorgen. 

Info en vragen stellen kan steeds op: Kl***********@gm***.com

Telefonisch bij: Toon Keppens op 0476 430 658 of Dirk Van Avermaet op 0475 690 362

Alvast Bedankt! 

Scroll naar boven
Protected by CleanTalk Anti-Spam