Informatie Ouders, Spelers, en sympathisanten.

Beste spelers en ouders,

Het seizoen 2022-2023 lijkt voor ons A team niet goed te verlopen en zal naar alle waarschijnlijkheid eindigen in een degradatie naar tweede provinciaal en dit na jaren nationaal voetbal.

Om alle roddels en geruchten de kop in te drukken stuur ik jullie deze informatie door, daar onze jeugdwerking hiervan geen nadeel zal van ondervinden.

Wij spelen volgend seizoen met onze jeugd nog altijd interprovinciaal voetbal analoog aan dit seizoen, U10IP tot en met U19IP. Interprovinciaal voetbal krijg je alleen maar na een audit van Foot Pass en dit om de 3 jaar.

Deze audit is een doorlichting van onze opleiding en heeft niets te maken op welk niveau de eerste ploeg speelt.

Naast het IP niveau blijven wij ook inzetten op gewestelijk voetbal dit vanaf U6 tot en met U15.

De besprekingen en vastleggen van jeugdtrainers verlopen vlot, de volgende weken wordt hierover meer gecommuniceerd en zal ik u daarover inlichten.  

Doel van onze opleiding is nog altijd de doorstroming naar onze eerste elftallen.

In ons A team hebben een 8 tal jeugdspelers een kans gekregen om zich te bewijzen.

Om dit alles te verbeteren starten wij vanaf volgend seizoen met een nieuw project zodat doorstroming beter en vlotter moet verlopen. De lichtingen U16IP,U17IP,U19IP en beloften krijgen een gezamenlijke training maandelijks één keer op maandag of woensdag in functie van onze eerste ploeg, de postformatie, die een brug maakt van einde jeugdspeler naar kern eerste elftal.

Om onze opleidingen te verbeteren zijn kwalitatieve velden onmisbaar. Op de planning staat voor ons tweede synthetisch veld, veld E, de aanleg voorzien van een nieuwe kunst grasmat. Om de nieuwe projecten tot een goed einde te brengen zouden we graag nieuwe medewerkers willen verwelkomen. Kandidaten mogen zich hierbij melden.

Tevens zouden wij voor volgend seizoen een ouderraad willen oprichten, waarbij de communicatie naar ouders en spelers vlotter gaat verlopen. Ook hier mogen kandidaten zich hiervoor melden. U kunt zich altijd melden, voor bovenstaande functies op 0468/28.90.40

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben kunnen inlichten.

sportieve groeten,

Andre Vanderpoorten

Sportief manager

SKN Sint-Niklaas

Ruud Verstraeten

TVJO

SKN Sint-Niklaas

0468/28.90.40

Scroll naar boven
Protected by CleanTalk Anti-Spam