SKNSN IP 16 KAMPIOEN!

Woensdag 19 april, kampioenswedstrijd ip16.
Na een vliegende start en 2 kansen in de tweede minuut een tegen stoot van Waregem….penalty..erger kan je bijna niet starten maar onze sluitpost dook de bal in de rechtse onderhoek eruit!. BAM!!! De toon is gezet.

Sk krijgt een adrenaline rush en met heel mooi voetbal gaan ze na het eerste kwart rusten met 4-0. In het tweede kwart een gelijk opgaande wedstrijd met kansen heen en weer, maar geen doelpunten. Na de thee komt Waregem goed uit de kleedkamer en krijgt een betwistbare tweede penalty…nu missen ze niet.

Waregem komt in de wedstrijd en word dreigender. In het 4e kwart komen ze zelfs op 4-2. De spanning lijkt terug in de wedstrijd te komen maar SK antwoord binnen de minuut met een flits en maakt de 5-2. Match gedaan denkt iedereen,maar SK wil toch in stijl afsluiten en na watbtiki- taka voetbal een scherpe pas en mooie afwerking komt de einduitslag 6-2 op de bordjes. SKNSN IP16 Kampioen! Verslaggeving door JVL.