Wedstrijdverslag SKN Sint-Niklaas – Hoogstraten VV. 1-1

Verslag SKNSN – Hoogstraten

Terecht gelijkspel

De intenties waren vooraf duidelijk, een goed resultaat met liefst goed voetbal.
De eerste helft bleven we alvast op onze honger want tegen het stevige blok van Hoogstraten werd niet meteen een antwoord gevonden. Na een leuke aanval van de bezoekers na 34’ werd het zelfs 0-1.
De reactie kwam er niet meteen maar toen vlak voor rust een voorzet van Laref ongelukkig ( voor Hoogstraten ) tot bij Verspeeten rolde kon Kristof de 1-1 ruststand niet meer missen, meteen zijn 8ste van het seizoen.
De eerste kans na de koffie was ook voor Verspeeten op aangeven van Laref maar zonder succes deze keer. Hoogstraten toonde zich meteen daarna ook gevaarlijker maar Jelle Merckx was tot 2x toe alweer de redder in nood.
Voor het overige veel goede wil bij de Klaasjes maar in de zone van de waarheid werd nog weinig klaargemaakt zodat de billijke 1-1 op het bord bleef en daar mochten beide ploegen achteraf tevreden mee zijn.
Volgende week wacht de lastige verplaatsing naar leider Hasselt, de mannen van de Winterland stad verloren dit seizoen nog niet en kregen amper 3 goals tegen op 12 wedstrijden. Als dat geen motivatie is om te stunten…-

Aan de aftrap : Merckx, Vispoel, Schurmann, De Pauw, Emmaneel ( 73’ Ertürk ), Laref, Jansen Da Silva ( 46’ Verheuge ), Aerts, De Witte, Martin en Verspeeten.

Tekst : Sparremans.