Wedstrijdverslag Patro Eisden – SKN Sint-Niklaas 5-1

Wedstrijdverslag Patro Maasmechelen SKNSN

Zware nederlaag na ondermaatse prestatie !

Een week na de thuisoverwinning tegen Hades maakten onze jongens de verre verplaatsing richting outlet shopping gemeente Maasmechelen waar het Patro van Stijn Stijnen moest bekampt worden.

Het eerste halfuur werd gelijke tred gehouden met de thuisploeg en kregen we via Panneel, Verspeeten en De Witte ook een paar doelrijpe kansen evenwel zonder succes.

Nadien kwam de thuisploeg onder stoom en wel met succes zodat we moesten gaan rusten met een 2-0 achterstand. Binnen het uur stond het dan 4-0 en konden de boeken al dicht. Melens kon nog milderen maar in blessuretijd kwam de zware 5-1 nog op het bord en kon de verre terugreis aangevat worden met een fikse kater.

Coach Kim Verstraeten was allerminst tevreden met de prestatie van zijn team.

“ We wisten dat we alweer een stugge Limburgse ploeg gingen tegenkrijgen maar we hadden ons hier goed op voorbereid. Jammer genoeg was hier op het terrein weinig van te merken, geen overgave, geen winnaarsmentaliteit en te veel individuele fouten zodat we te gemakkelijk de goals pakten, onbegrijpelijk .

We slikken bij momenten te veel goals en krijgen zo geen constante in onze prestaties, toch opmerkelijk omdat we toch al twee seizoen met quasi dezelfde ploeg spelen.

Volgende week krijgen we alweer Limburgers op bezoek, we weten wat ons te doen staat…”

Aan de aftrap : Merckx, Aerts, Schurmann, De Pauw ( Emmaneel ), De Witte, Laref ( Erturk ), Verheuge, Janssen, Panneel, Martin en Verspeeten.

Tekst : Sparremans