Wedstrijdverslag KFC Turnhout – SKN Sint-Niklaas 0-1

Wedstrijdverslag Turnhout – SKNSN

Niels De Pauw voorspelt en scoort !!

“ Zelfs een droge 0-1 is genoeg “ zo stond er zaterdag in de krant te lezen in de voorbeschouwing van Niels De Pauw. Dat de 0-1 na 90’ minuten dan ook nog op het scorebord stond met een doelpunt van Niels maakte de voorspelling uiteraard compleet.
Op het kwartier schilderde Laref een hoekschop op het hoofd van Niels die ongehinderd mocht binnenkoppen.
Geen Verspeeten aan de aftrap ( 10 dagen out ) terwijl Verheuge en Panneel op de bank mochten starten. Trainer Kim koos opnieuw voor een sterke organisatie en de vroege goal zorgde meteen voor de nodige ademruimte. Turnhout werd goed opgevangen en kwam niet verder dan een paar halve kansen.
Na rust probeerden de thuissupporters er wat vuur in de krijgen maar het Bengaals vuur zorgde enkel voor veel rook.
Toch trok de thuisploeg richting Merckx maar die stond alweer sterk te keepen en ook onze verdediging gaf geen krimp. Aan de overzijde waren er nog mogelijkheden voor Martin en Panneel maar aan de vroege voorsprong veranderde niets meer.
De meegereisde Klaasjes keerden tevreden naar huis en kregen al meteen een hoopvolle boodschap vanwege onze coach. “ Volgende week trachten het organiserend voetbal te koppelen aan het aanvallende voetbal “.
Afspraak komende zaterdag in de Meesterstraat dan komt Hoogstraten op bezoek….

Aan de aftrap : Merckx, Vispoel, Schurmann, De Pauw, Emmaneel ( 60’ Erturk ), Laref , Da Silva, Aerts, De Witte, Nyarko ( 82’ Verheuge ) en Martin ( 90’ Panneel )

Tekst : Sparremans