Sparta Petegem – SKN Sint-Niklaas 3-1

Sparta Petegem – Sint-Niklaas 3-1

De thuisploeg liet in de eerste helft een half dozijn goede kansen onbenut. Joye trapte via de vingers van Londot over de lat. Basyn en Rienes Vanborm raakten niet voorbij de Wase doelman. Joye (trap in de ribben) kreeg geen strafschop. Anton Vanborm trapte vervolgens een goede kans over de lat.

Kort na de rust klommen de Klaasjes via Melens na een actie met Ertürk op voorsprong. Anton Vanborm kende geen succes met een lob. Rienes Vanborm kopte raak op een hoekschop van Anton Vanborm. Joye trapte een hoekschop rechtstreeks aan de tweede paal in de kruising. Goossens keerde een schot van Rienes Vanborm op de doellijn. Vandenbosscheg legde via een penalty de eindstand vast na een stevige duw van Vispoel op Joye.

(jp)

SCHEIDSRECHTER: De Clercq.

PETEGEM: Vandenbossche, Weytens,

De Wulf, Pollet (82’ Stock), Van Steenkiste, Anton Vanborm, De Coninck, Blancke

(67’ Denoulet), Rienes Vanborm, Basyn

(85’ Willemyns), Joye.

SINTNIKLAAS: Londot, Aerts, Goossens,

De Corte (70’ Van Den Bossche), Vispoel,

Melens, Cappan, De Saegher, Ibrahim Ertürk (78’ Van Goethem), Bokungu, Hasan Ertürk.

DOELPUNTEN: 55’ Melens 0-1, 75’ Rienes Vanborm 1-1, 82’ Joye 2-1,

90+2’ Vandenbossche 3-1 (strafschop).

GELE KAART: Aerts.

RODE KAART: 77’ Cappan (2x geel).

Bron: GVA

1 Comment

  1. Dit verslag bevestigt mijn mening. Goede wil in overvloed maar gebrek aan maturiteit. Cappan die onmiddellijk nà de gelijkmaker een 2° gele kaart pakt wijst op frustratie. In de resterende handvol minuten nog 2 doelpunten slikken wijst op wanhoop. Allemaal begrijpelijk voor zo’n jonge ploeg. Kunnen alleen maar verbeteren met ouder worden. Hopelijk kunnen zij het behoud verzekeren ook al wordt dat een heel zware opdracht.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.