SKN Sint-Niklaas – Sporting Hasselt 4-0

2de amateurklasse B

SKN Sint-Niklaas4

Sporting Hasselt0

De Klaasjes leverden een glansprestatie af tegen de zeer bleke Limburgers. De Witte scoorde halfweg de eerste helft op aangeven van Emmaneel. De jonge verdediger kopte nog voor rust de dubbele voorsprong binnen. Hasselt kon enkel reageren via Efekia Mongo (zijnet) en Bahtiri (schwalbe en geel).

De ganse tweede helft werd aan een hels tempo gespeeld. De bezoekers hadden blijkbaar een donderpreek gekregen tijdens de rust en probeerden nu veel meer druk te zetten. Echte kansen leverde dat niet op, het was Sint-Niklaas dat met een omschakeling die liep als een trein steeds weer kansen kreeg. Martin en Verspeeten misten allebei van dichtbij, doelman Swinnen acteerde wel op niveau maar Martin en Melens zorgden voor een ruime, 4-0. (hmb)

SCHEIDSRECHTER: Brinckman.

SKN SINT-NIKLAAS: Merckx, Aerts (83’ De Bauw), Schurmann, Emmaneel, Vispoel, Melens, Verheuge, Martin (85’ Nyarko), Verspeeten, De Witte (88’ Van Goethem), De Pauw.

HASSELT: Swinnen, Janssen, Verbeeck, Bahtiri, Boiten, Proesmans, Jaspers, Reuten, Baysal, Efekia Mongo, Dioum (60’ Hulsmans).

DOELPUNTEN: 22’ De Witte 1-0, 38’ Emmaneel 2-0, 70’ Martin 3-0, 80’ Melens 4-0.

GELE KAART: 39’ Bahtiri.

Bron: GVA