SKN Sint-Niklaas (beloft.) – VW Hamme 7-0

Voor de 2de keer deze week stond er een competitiewedstrijd voor onze beloften op de agenda.
Nadat we maandag een les in mentaliteit en teamplay kregen van Wetteren hadden onze jongens vrijdagavond toch wel iets recht te zetten. Grote vraag was of onze beloften met een antwoord kwamen tegen hun leeftijdgenoten uit Hamme. Hamme had er vorige week immers 7 tegen de netten geprikt tegen K.S.K. Ronse (2-7 winst).
“Wat Hamme kan, moeten wij ook kunnen”, moet het team gedacht hebben. Na een klein half uurtje was de stand reeds 3-0 na doelpunten van Timothy, Koffi en Liam. Voor de SKNSN supporters ter plaatse was dit echter nog geen reden voor euforie. Remember SKNSN – Ronse van één week geleden!!!! Vlak voor rust wist Hasan nog een terechte penalty om te zetten zodat er richting kleedkamer werd gegaan met een droge 4-0 op het denkbeeldige scorebord.
In tegenstelling tot de 2 voorgaande wedstrijden bleven onze jongens nu wel georganiseerd en geconcentreerd spelen . Dit resulteerde in nog eens 3 doelpunten ( Koffi, Hasan en Tim) wat het totaal op 7 bracht. En Vigor Wuitens Hamme? Het moet gezegd zijn – en dat is ook wat enkele Hamme supporters ts pot en pint vertelde – zij brachten deze keer veel te weinig. Weinig gevaar voor doel, onzuiver in de laatste pas en niet echt secuur in het verdedigende compartiment. Daarom dat er na het laatste fluitsignaal een 7 – 0 stond te blinken.
Volgende week spelen we uit op Melsele. Zij kennen een zeer moeilijke start en hebben momenteel slechts één puntje weten te pakken. Laat dit nu net een reden zijn om ook deze wedstrijd met een uitmuntende mentaliteit en als team voor te bereiden en aan te vatten. Go for it Guys!!!

“I think, team first. It allows me to succeed, it allows my team to succeed”
-Lebron James-

JVD