“Leuk om met zo’n enthousiaste bende te werken”

SKN Sint-Niklaas wint tweede uitmatch op rij

Dikkelvenne 1

SKN Sint-Niklaas 2

“De 1-2 overwinning in Dikkelvenne is er gekomen op basis van inzet en karakter. Voetballend was het allemaal iets minder”, geeft coach Robby Kerremans graag toe. “Het was echt wel bibberen tot het laatste fluitsignaal omdat er maar liefst zeven minuten werd overgespeeld. De meeste van mijn collega’s worden in die omstandigheden gek, maar ik blijf kalm. Het is belangrijk om de focus te houden, want nerveus worden kan alleen maar uitstralen naar de ploeg.”

“Met deze 7 op 9 springen we meteen naar de 12de plaats. Voor het seizoen had niemand dat verwacht. Het goede voetbal was er voordien ook al, maar nu pakken we er ook punten mee. Misschien door ervaring, maar ook en vooral door inzet en beleving. Iedereen komt altijd supergemotiveerd naar elke training en uiteindelijk zie je dat op zondag. Het is voor een trainer echt leuk om met zo’n jonge enthousiaste bende te mogen werken en daar ook nog een keer resultaten mee te behalen.”

“De Corte had ons heel vroeg op voorsprong gebracht, maar een kwartier voor tijd werd het 1-1 via onze ex-speler Panneel. Gharmaoui scoorde dan met de rug de 1-2 en vanaf dan voerde Dikkelvenne de druk op, maar onze keeper was echt outstanding.” (hmb

DIKKELVENNE: Van Goethem, Verheuge, Van Hoevelen, Laerenbergh, Van Eecke,

Panneel, De Graeve, Pouillon (60’ Balaj),

Gilles Desmet, Vercauteren (75’ Martens), Gianni Desmet (78’ Delaruelle).

SINT-NIKLAAS: Londot, Aerts, Goossens, De Corte, Vispoel, Melens, Geerts (59’ Bokungu), Erturk (71’ Gharmaoui), Cappan, Balogun (46’ Van Remoortel), De Saegher.

DOELPUNTEN: 1’ De Corte 0-1, 76’ Panneel 1-1, 77’ Gharmaoui 1-2.

GELE KAARTEN: Laerenbergh, Aerts,

Van Hoevelen, Van Eecke, Melens.

RODE KAART: Laerenbergh.

Bron: GVA