Beste trainers, spelers en ouders,

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij VOLGENDE WEEK ZATERDAG 18/09 onze JEUGDDEFILE en dit vóór aanvang van de competitiewedstrijd van onze eerste ploeg tegen Avanti Stekene.

Trainers en spelers worden geacht zonder uitzondering aanwezig te zijn en dit in volledige kledij van de club, zijnde een blauw T-shirt en volledig trainingstenue (vest en lange broek).

 Alle trainers en spelers van alle ploegen verzamelen STIPT om 18.15 uur op terrein F, het zopas vernieuwde kunstgrasveld. Voor elk team IP-PU-GU voorzien wij een bordje zodat iedereen snel en ordelijk bij zijn eigen groep en trainer kan plaats nemen.

Daarna zal elk team één voor één het eerste veld betreden en voorgesteld worden.

Aangezien dit evenement rond etenstijd plaats vindt, is er voor iedereen de mogelijkheid om een lekkere maaltijd op de club te nuttigen.

Wij voorzien alvast volgende menu :

  • Vol au vent met verse frietjes als hoofdgerecht.
  • Dame Blanche als nagerecht.

De kostprijs is 20 euro voor volwassenen en 14 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Inschrijven kan via Toon (toon.keppens@skynet.be), via Kurt (kurt@sknsn.be), via Jerry (jerrybaetens@hotmail.com) alsook via de website van de club.

Onder het motto “steun onze jeugdwerking” rekenen wij alvast op een record aantal inschrijvingen !

Het zou tevens fantastisch zijn als wij onze eerste ploeg in deze spannende derby massaal zouden kunnen ondersteunen en naar de overwinning stuwen, dan kunnen we daarna nog een feestje bouwen en een geweldige dag alzo op een leuke manier afsluiten !

Alvast tot dan !

Met sportieve groeten,

De jeugdwerking.

Deel met facebook
Scroll naar top