“Ik hoorde zijn been kraken in ons duel”

 Bryan Londot aangeslagen na scheenbeenbreuk van zijn vriend

Westhoek 1  SKN Sint-Niklaas 0

Voor Bryan Londot was het al een speciale uitmatch naar Westhoek, maar die heeft een dubbel zwart randje gekregen. “Voor mij was het wel een heel korte verplaatsing, ik woon op slechts twee minuten van het stadion in Ieper. Echt jammer dat we hier met 1-0 verliezen, want het was een belangrijk rechtstreeks duel onderin het klassement. Het verschil tussen beide ploegen was miniem. De eerste helft was slecht van beide kanten. Na rust werd er een pak beter gevoetbald. Wij hadden het meeste balbezit, maar een echte actie met doelgevaar kwam er niet uit en dan kan je nooit een match winnen. Westhoek was zeker niet beter, maar ze kregen wel drie kansen waarvan er eentje binnenging. Na die opsteker van vorige week tegen Hamme hadden we hier gewoon de drie punten moeten meepakken, maar we waren helaas niet op de afspraak.”

“Ik voel me nu wel heel triest, want bij dat doelpunt ging ik in duel met mijn goede vriend Henry Sahuke Mandi”, besluit de Sint-Niklase keeper. “Hij was net iets eerder op de bal, waardoor ik hem vol op het been raakte. Ik hoorde zijn been kraken bij die botsing. Een scheenbeenbreuk is de vreselijke diagnose. Ik ga meteen na de douche naar het ziekenhuis om hem op te zoeken.” (hmb)

SCHEIDSRECHTER:

Zeebroeck.

WESTHOEK:

Olievier, Kirilov, Serpieters,Da Silva (17’ Mahieu), Robaeys , Petitprez, Vandermarliere, Sucaet, Mandi (17’Beirlaen) Gantois, Demets.

SINTNIKLAAS:

Londot, Aerts, Goossens, De Corte, De Bauw, Vispoel, Melens,Van Remoortere, Ertuk, De Smet (79’Baloguin) De Saegher (66’ Van Goethem).

DOELPUNT:

17’ Mandi 1-0.

GELE KAARTEN:

63’ Ertürk, 79’ Robaeys, 80’ Goossens, 80’ Vanremoortere.

Bron:GVA