“De enige weg is naar boven”

Maarten Goossens SKN Sint-Niklaas

“Merelbeke staat slechts enkele punten voor ons. In onze situatie is dit het soort ploegen waartegen we punten zouden moeten pakken”, hoopt Maarten Goossens. “Ik heb echt wel zin in deze wedstrijd, ook al ken ik Merelbeke niet zo goed. Sinds vorige week staan we laatste. De enige weg is dus naar boven. Vorige week hadden we pech met het uitvallen van De Bauw en Melens en was het puzzelen voor de coach. Onze uitdaging is om in balbezit simpeler en sneller te voetballen in plaats van altijd de moeilijkste oplossing te zoeken. Bij balverlies is het noodzakelijk om met elf man te verdedigen. Niet met zeven of acht, want dan krijgen we problemen.” (hmb)

Bron: GVA

3 Comments

  1. Hallo, kan het logo terug worden aangepast naar het oude? Dit is anders wat verwarrend naar de toekomst. We zijn goed op weg met nieuwe leden vh bestuur en willen snel het minder jaar vergeten!! 1 club 1 team

  2. Hoe ziet het bestuur er nu eigenlijk uit ? Heb daar nog nergens iets van gehoord of gelezen. Wij hebben toch een site om een en ander aan de supporters te melden.

  3. Beste Roger, Ik doe de website maar blijf ook zonder informatie. Voor zover ik weet zijn Jerry Baetens, Kurt Van Acker en Gino Lauwers nog altijd de officiële bestuurders van de cub en beheerders van de VZW SKN Sint-Niklaas.
    groeten Etienne van Kerckhove.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.