Bryan Londot baalt na zware 3-0 nederlaag voor Sint-Niklaas

2de amateurklasse a

Ronse 3 – SK Sint-Niklaas 0

“De eerste goal viel na ongeveer 35 minuten en met die 1-0 aan de rust zou je denken dat er nog iets mogelijk is, maar eigenlijk was de match toen al lang gespeeld”, blikt een duidelijk opgenaaide keeper Bryan Londot terug. “We waren gewoon afwezig op de match, het leek wel alsof niemand zin had om te voetballen. En dat weerspiegelt zich dan in dit verlies. We wachten nog op het eerste punt, maar dit was anders dan de voorbije weken. Het eerste halfuur van de openingsmatch waren we ook niet bij de zaak maar later in die match en in de partijen tegen Knokke en Gent hebben we gevochten. Nu hebben we van de eerste tot de laatste minuut achter de feiten gelopen.”

“Het wordt heel moeilijk. Je kan wel zeggen dat er nog 26 matchen overblijven, maar om daar iets van te maken moet iedereen naar zichzelf kijken. Als we willen winnen zal iedereen 100 procent moeten zijn. Dan zal het puur op inzet en karakter moeten gebeuren. Als keeper is dat ook frustrerend. Ik pak er elke week wel een paar, maar als je er dan iedere week twee of drie binnenkrijgt vreet dat aan het vertrouwen. Maar ik ben één van de meest ervaren spelers in de ploeg. Ik moet de jongeren steunen en zorgen dat ze iedere week met de kop omhoog aan de aftrap staan.” (hmb)

SCHEIDSRECHTER: Ghijselinckx.

RONSE: Knipping, Foucart, Makonga Tara, Dauchy, Thissen, Appiah (82’ Debaisieux), Kyeremeh (74’ Lambo), Lekehal, Cardon,

Mazouz, Pieters (86’ Depoppe).

SINT-NIKLAAS: Londot, Aerts, Goossens

(80’ Van Der Coelden), Cappan, De Bauw, Melens, Geerts, Van Remoortere, Erturk

(63’ Van Den Bossche), De Saegher, Bokungu (63’ Van Goethem).

DOELPUNTEN: 32’ Cadron 1-0, 51’ Mazouz 2-0, 55’ Cadron 3-0.

GELE KAART: Melens.

Bron: GVA