Sven Van den Broeck nieuwe trainer SKN Sint-Niklaas

Robby Kerremans begon aan het seizoen met een spelersgroep met weinig ervaring in de reeks, maar dank zij de inzet van trainers en spelers werden mooie resultaten behaald, en mogen we zeer tevreden zijn over onze huidige plaats in het klassement.

Robby had zelf al aangegeven om zijn plaats als T1 af te staan, en de verdere begeleiding van onze beloften te willen opvolgen. Hij blijft wel verder betrokken bij de eerste ploeg, en zal samen met Jerry Baetens de gesprekken met de spelers naar volgend seizoen opstarten.

Sven Van den Broeck is op dinsdag gestart als nieuwe T1 van SKN. Sven speelde bij de beloften van Antwerp, en als titularis in het eerste elftal bij Berchem, Tubantia Borgerhout, en enkele provinciale ploegen in het Antwerpse.

Als trainer is hij begonnen bij de jeugd van Capellen, waarna hij 2 jaar assistent werd bij Jan Ceulemans. Daarna was hij assistent bij Ken Bastin en werd hij hoofdtrainer in St-Job. Daarna was hij gedurende twee jaar trainer van de beloften van Antwerp. Sven is in het bezit van een Uefa A diploma, wat een verplichting wordt voor de clubs in onze reeks. Sven is 44 jaar, en woont in Hoevenen.

Het bestuur van SKN wenst Sven veel succes bij onze jonge gedreven spelersgroep en wenst Robby te bedanken voor zijn werk gedurende de voorbije maanden, en zijn engagement naar de toekomst toe.

Bron:SKNSN