SKN Sint-Niklaas blaast jeugdwerking nieuw leven in met enthousiaste medewerkers.

SKN Sint-Niklaas blaast jeugdwerking nieuw leven in met enthousiaste medewerkers.

Beste ouders, spelers, supporters, sympathisanten,

Zoals onlangs vermeld in de pers staat de werking van SKN Sint-Niklaas onder druk door wanbeheer van o.a. onze vorige voorzitter.  De draagkracht is hierdoor aangetast.

Toch is het bestuur ervan overtuigd dat , ondanks deze precaire situatie, zij de club terug vitaal kunnen maken.

Guido Van Lijsebetten heeft vrijblijvend het initiatief genomen om de financiële toestand van de club te ontleden met intentie de club terug op de rails te krijgen. Hij zetelt zelf niet in het bestuur, maar wordt bijgestaan door de ambitieuze en empatische medewerkes zoals  jeugdmanager Johan De Gendt  en TVJO Wim Callay. Heel belangrijk hierbij zijn ook de jeugdtrainers die hun akkoord gegeven hebben om zich te engageren om een jeugdploeg te begeleiden (trainen)!

Op sommige uitgaven moet materieel bespaard worden, maar dit zal gecompenseerd worden met een maximale inzet van het team voor de sportieve werking van de club. Het jeugdbestuur met een vooruitstrevende visie, zal de kansen voor de doelgroep maximaliseren. Een grotendeels nieuw netwerk van gediplomeerde trainers staat klaar om uw kind constructief te begeleiden. Wij geloven immers dat de speler door beloningsgericht werken, zelfvertrouwen kweekt en tot betere prestaties in staat is.  Wij proberen de piste van afgunst te doorprikken en nemen aan dat de ploegen hun sterktes en zwaktes delen, waardoor een harmonieuze groep ontstaat.

Teleurstellingen openen  nieuwe kansen !

Samen streven we naar een verbonden en loyaal jeugdteam met een sterke inzet. Uw zoon of dochter zal qua coaching niet moeten inboeten.  Integendeel, wij geloven dat gemotiveerde mensen samen kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst voor SKN Sint-Niklaas. Een club met 26 jaar ervaring is een vaste waarde in het Waasland. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze nieuwe werking een stabiele basis hebben om met een optimistische blik uit te kijken naar een sportieve toekomst, waarbij de jeugd hun geliefde hobby kan uitoefenen dicht bij huis.

MET DE KLAASJES WORDEN WE DE BAASJES  !

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*